Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων

Το Poseidonion Grand Hotel φιλοξενεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων σε συνεργασία με τη ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου). Μοναδικές αντίκες ανεκτίμητης αξίας, που χρονολογούνται από το 1921, θα περάσουν και πάλι από το νησί των Σπετσών, συνθέτοντας μοναδικές εικόνες που θα μεταδώσουν την αίσθηση από ταινίες παλιών εποχών.

rally-spetses3.jpg

Τα αυτοκίνητα αντίκες θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου από τον Ισθμό της Κορίνθου, με προορισμό την Κόστα, διανύοντας μια απόσταση 150 χιλιομέτρων με ειδικές διαδρομές που θα αναδείξουν τους νικητές. Στη συνέχεια, θα μεταφερθούν στις Σπέτσες με Ferry Boat και θα συγκεντρωθούν μπροστά από το μαγευτικό Ποσειδώνιο. Οι θεατές θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά εντυπωσιακά κλασικά αυτοκίνητα, όπως Rolls Royce, Porsche, Jaguar και Ferrari του περασμένου αιώνα. Τη δεύτερη μέρα οι πανέμορφες αντίκες θα πραγματοποιήσουν το γύρο του νησιού με φόντο το υπέροχο φυσικό σκηνικό των Σπετσών.

 

Το Poseidonion Grand Hotel, θέλοντας να τιμήσει τη μοναδικότητα των Σπετσών ως νησιού χωρίς αυτοκίνητα, υποδέχεται υπερήφανα για λίγες μόνο ώρες κλασικές αντίκες που έχουν γράψει ιστορία, ζωντανεύοντας το κλίμα και την κομψότητα μια άλλης εποχής. Τα κλασικά αυτά αριστουργήματα έρχονται για να κοσμήσουν τους δρόμους των Σπετσών και την πλατεία Ποσειδωνίου, μπροστά από το εξίσου ιστορικό ξενοδοχείο, το οποίο αποτελεί το κατεξοχήν σύμβολο της κλασικότητας και της διαχρονικότητας. Το πρωτοποριακό αυτό γεγονός αποτελεί με έναν τρόπο αναγέννηση της παράδοσης, φέρνοντάς μας στο νου την υψηλή αισθητική και την ομορφιά που αποπνέουν αυτά τα δημιουργήματα, καθώς και το μεράκι και την αριστοτεχνική φροντίδα που απαιτούνται για τη διατήρησή τους έως σήμερα.

rally-spetses1.jpg

 rally-setses2.jpg

Το Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων της ΦΙΛΠΑ θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Απριλίου.