Μια πρώτη ματιά στα πιο λαμπερά κομμάτια της Joan Rivers από το Penthouse της στο Manhattan που είναι έτοιμα να δημοπρατηθούν.

Η Joan Rivers αγαπούσε τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. "Οι άνθρωποι λένε ότι τα χρήματα δεν είναι το κλειδί για την ευτυχία" είπε κάποτε. "Αλλά εγώ κατάλαβα ότι αν έχετε αρκετά χρήματα, μπορείτε να έχετε ένα κλειδί για τα πάντα". Η θρυλική κωμικός, η οποία απεβίωσε στις 4 Σεπτεμβρίου του 2014, ήταν ορμητική και δε στερήθηκε την πολυτέλεια. Το οξυδερκές πνεύμα της Rivers ήταν τυλιγμένο με Chanel, σε ένα περίτεχνο ρετιρέ, 5.100 τετραγωνικών μέτρων στο Upper East Side της Νέας Υόρκης. Έστρωσε μόνη της το δρόμο για όλες τις γυναίκες κωμικούς αλλά και για εκείνες που ικανοποιούνται μόνο ζώντας μια πλουσιοπάροχη ζωή. Παρ' όλ' αυτά, η ίδια δεν έδωσε ποτέ σημασία στο τι μπορεί κάποιος να σκεφτεί για την επιδειξιομανία της, εσωτερικά και εξωτερικά, η οποία την έκανε και τόσο ελκυστική.

Τώρα ο καθένας μπορεί να αποκτήσει ένα κομμάτι από τη λαμπερή ζωή της Rivers, αφού ο οίκος Christie's δημοπρατεί πάνω από 200 αντικείμενα από το σπίτι της και την προσωπική της συλλογή έως τις 23 Ιουνίου, με ένα live event στις 22 Ιουνίου. Εκτός από την εξαιρετική γκαρνταρόμπα και τη συλλογή κοσμήματων της, η δημοπρασία θα περιλαμβάνει έργα τέχνης (έναν πίνακα του Édouard Vuillard με εκτιμώμενη αξία από $120.000 έως $180.000), σπάνια Fabergé, καθώς και πανάκριβα γαλλικά έπιπλα. Θα υπάρξει επίσης ένα συλλεκτικό μοντέλο τσάντας Cartier με τη μικρή ασημένια επιγραφή "Joan's Trash Bag" και ένας ασημένιος σελιδοδείκτης με το "Fell Asleep Here".

Όταν το χιούμορ αναμιγνύεται με την υπερβολή, τότε μιλάμε για την κυρία που όλοι γνωρίσαμε, αγαπήσαμε και γελάσαμε ασταμάτητα.

Παρακάτω θα δείτε μια αποκλειστική πρώτη ματιά σε μερικά από τα κομμάτια που θα δημοπρατηθούν από το πλουσιοπάροχο σπίτι της Joan Rivers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βάσια Δουκουμοπούλου