Η Aerin Lauder θυμάται μυστικά ομορφιάς και στιλ της γιαγιάς της, Estée Lauder

 

aerin 1 1506537444

 

Η Aerin Lauder, κληρονόμος της μυθικής εταιρείας που ίδρυσε η γιαγιά της, Estee Lauder, έχει κληρονομήσει όχι μόνο την επιχειρηματική δεινότητα της περίφημης Estee, αλλά και την αγάπη της για τα κοσμήματα.

«Η γιαγιά μου έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου» εξηγεί η Aerin στο παρακάτω βίντεο, που ανακοινώνει τη συνεργασία του brand με τον οίκο δημοπρασιών Sotheby's.

 

 

1b00be01c628d0cadc4353d0d0066d1a

 

 

 

 

«Μικρό κορίτσι τη θυμάμαι να βγάζει τα κοσμήματά της τη νύχτα και να τα ακουμπά σε ένα μικρό πιάτο στην τουαλέτα της, και εμένα να μπαίνω στο δωμάτιο με τις πάνες και να της τα παίρνω. Τα κοσμήματα ήταν πάντα κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Μου αρέσει το ίδιο στιλ κοσμήματος που άρεσε και στην Estée. Αγαπώ τα έντονα κοσμήματα, μου αρέσει το χρώμα και μου αρέσει ο χρυσός. Και αυτή είναι η έμπνευση πίσω από το brand μου και τη νέα συλλογή κοσμημάτων».

Βασισμένη στο Tuberose, ένα λουλούδι που μυρίζει διαφορετικά το πρωί από ό,τι το βράδυ, η Aerin Tuberose Collection διαθέτει δύο αρώματα, ένα ειδικά σχεδιασμένο για να φοριέται στη διάρκεια της ημέρας και ένα άλλο για να φορεθεί το βράδυ.

«Η Estée πίστευε ότι, όπως δε φοράς το ίδιο φόρεμα για να παίξεις τένις και για να πας για δείπνο, δεν πρέπει να φοράς και το ίδιο άρωμα. Αυτό ισχύει πολύ και σήμερα».

Εκτός από το λανσάρισμα της νέας σειράς, η Lauder συνεργάζεται με τον οίκο Sotheby's, παραχωρώντας δύο δαχτυλίδiα για δημοπρασία προς όφελος του Ίδρυματος Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού, που ίδρυσε η θεία της Lauder, Evelyn Lauder, το 1993.

 

lauder legacy recirc 1506539835

 

Τα δύο δαχτυλίδια, μία δημιουργία από χρυσό και κρύσταλλο από τον David Webb και ένα διαμαντένιο και χρυσό δαχτυλίδι Van Cleef & Arpels θα δημοπρατηθούν στο Fine Jewels Sale του Οκτωβρίου.

«Η γιαγιά μου αγαπούσε τα μεγάλα, statement κοσμήματα, της άρεσε να φορά μόνο ένα εντυπωσιακό κόσμημα με ένα καλό φόρεμα και μια τσάντα» λέει η Lauder. «Μου δίδαξε τι σημαίνει "Less is More"».

«Οι πρώτες αναμνήσεις μου από εκείνη είναι το άρωμά της και τα κοσμήματά της».

 

 

Μιχάλης Αργυρόπουλος

Πηγή: www.townandcountrymag.com

Media