Η Νέα Υόρκη υποκλίνεται στο Costarellos Fashion House

Το διαχρονικό Τiffany & Co, σε συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα online fashion shops, Moda Operandi, λανσάρουν φέτος τα Χριστούγεννα τη νυφική κολεξιόν ''Φθινόπωρο 2016'', του Costarellos House.

 

costarellos-tifanny1.jpg


Τη νύχτα της 6ης Δεκεμβρίου, ο πιο γνωστός διάσημος οίκος κοσμημάτων στον κόσμο έβαλε τα γιορτινά του και υποδέχτηκε τα Χριστούγεννα σε ένα φαντασμαγορικό gala, όπου παρουσιάστηκαν οι νυφικές δημιουργίες του διεθνώς αναγνωρισμένου Έλληνα σχεδιαστή, Χρήστου Κωσταρέλλου.

 

costarrelos1.jpg


Η νύφη του Costarellos House είναι chic και ρομαντική. Το αέναο αρχαίο ελληνικό πνεύμα και η παράδοση του τόπου μας δίνουν στη συγκεκριμένη κολεξιόν μια αίσθηση από άλλη εποχή. Πολυτελή υφάσματα, απαράμιλλης ποιότητας δαντέλες, εξαίσιο μετάξι, όλα συνδυασμένα μοναδικά με κομψά σχέδια και εντυπωσιακές διαφάνειες.

 

costarellos4.jpg


Η αποδοχή για τις συλλογές νυφικών και υψηλής ραπτικής του Costarellos Fashion House έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα. Αφιερώματα σε διεθνή περιοδικά μόδας και editorials που έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές αποδεικνύουν την πολλά υποσχόμενη πορεία.

 

costarellos-tifany3.jpg

 

Το κεντρικό atelier και η παραγωγική μονάδα στην Αθήνα, τα showrooms στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη και η συνεχής παρουσία στις αντίστοιχες Εβδομάδες Μόδας (bridal & prêt – a –porter) είναι μόνο μερικά δείγματα από την επιτυχημένη εξέλιξη του οίκου.

 

costarellos-profil.jpg

 

Οι δημιουργίες του σχεδιαστή προτιμούνται από πελάτες υψηλής αισθητικής και γνωστά δημόσια πρόσωπα σε όλο τον κόσμο. Το έμφυτο ταλέντο στο φίνο σχέδιο, η ιδιαίτερη ακρίβεια στις λεπτομέρειες και οι εκλεκτής ποιότητας τεχνικές που χρησιμοποιεί τον συγκαταλέγουν ανάμεσα στους καλύτερους πρεσβευτές της ελληνικής μόδας με διεθνή αναγνώριση.

 

Για να δείτε τις δημιουργίες του σχεδιαστή επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του οίκου: www.costarellos.gr

Versace Spring 2016 Ad Campaign